Lauantaina poltin iloisen punaiseksi takapuoleni. Muuten olen mukavan ruskea, namnam. Viikonloppuna oli Tirmo Bluesit, oli ihan mukavata. En vieläkään kokeillut vesisuksia, ei tuntunut hyvältä ajatukselta että olisin ainut joka ei osaa. Ei sellasen epäonnistuneen tunteella jaksaisi elää kun muut hehkuttaa miten siistiä ja hauskaa se on. On, on.

Koirat on tosi väsyneitä, kuten myös kissapieni. Eddy on koko viikonlopun ollut ulkona, eilen pääsi sisään kun tultiin kotiin. Nyt se vaan nukkuu. Viki ja Peppikin on eilisestä asti vaan nukkunut, Peppi ei käy edes ulkona pissalla vaan heittäytyy vaan varjoon pötkölle. No, illalla sitten mennään ulkoilemaan.

Maan päällä on paljon kuumempi olla näissä asteissa kun merellä. Ainakin huomaa jos alkaa ihoa kuumottaa, merellä se on petollista kun tuulee ihanasti. Nytkin olin 5min per puoli auringossa, piti vähän vaan tulla viilentymään sisälle.

Mitenköhän mun käy jos isäntä lähtee vanhusten kanssa botskilla Hankoon. En osaa nukkua yksin, alkaa vaan flippaamaan tosi pahasti.Kun yö loppuu vaan alkaakseen taas. Sellasta se silloin on. Perjantaina tosin lähden serkkutyttöjen kanssa Helsinkiin viikonlopun viettoon, se on ihan okei. Mutta mihin laitan koirat?????

Keskiviikkona me mennään Pepin kanssa käymään kasvattajalla treenaamaan näyttelyjuttuja, äiti lähtee mukaan. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin :)