Tosiaan, loma jäi aika lyhyeksi. Mutta onpahan käyty ja nähty että kaikki on kunnossa. Hassua, miten jotkut asiat ei koskaa muutu. Kuten Kursussa--> pikku vessa on aina samanlainen, siellä on aina se sama täytettävä saippua pullo. Ja mäntysuopaa. Ja sama viemärin haju. Ainut mikä on muuttunut, on ihmiset- väsyneemmiksi.

Sunnuntai aamuna tuprutteli hiljaa lunta. Aika kauankin, mutta ei se jäänyt. Kaunista oli. Eilen kun lähdettiin kotiin, Oulusta melkein Jyväskylään asti oli enemmän ja vähemmän lunta koko matkan. Yhdellä abcllä oli pieni koira aitaus missä hurtat sai hetken telmiä, lumessa tietenkin. Niillä oli hauskaa. Pepin eka lumi :)

En jaksanut mennä tänään kouluun, olen pessyt 4koneellista pyykkiä ja ollut pihalla. Kävin kaupassa ja nyt illalla olin mahajumpassa. Kerrankin tuntu tosi pahalta ja löysin uusia vatsalihaksia. Kiva!

Huomenna on vielä etäpäivä. Jonka tehtävänä on lait. Aloin jo käsittelemään että pääsisin alkuun. 1h vierähti ja oli vasta puolikas laki... ei huh, huh. tätä on nikkaroitava