Mukava lopettaa valvominen viikonloppuun, etenkin kun tämä taitaa olla ainut vapaa viikonloppu mitä tänä kesänä. Muuta vapaat jouduin käyttämään siihen että päästään pohjosen reissuun. Tänään jos menen kaverini kahville ja haen koirille ruokaa niin siinä on aivan tarpeeksi äksöniä tällä päivälle.

Tässä on niin kamalasti mietittävää että hirvittää eikä saa ajatuksia järjestykseen. Ensi tiistaina on lääkäri ja se ahdistaa, kun ei tiedä yhtään mitä odottaa. Tralaa, odotan jotain mutten mitään.

Alkuviikon kuvia joita en saanut laitettua kun netti oikkuili ja muina päivinä en sitten enää jaksanut




Niin se vain näissäkin näkyy jo kukan alut ja piiikkupikkunen kurkun pätkä tyvessä, jännää!


Me like my tomatos <3 sen verran eroa sattui sitten heti seuraavana päivänä kuvan oton jälkeen, että laitettiin tuki narut katosta ja koko ulkonäkö muuttui aika viikkomaiseksi!


Kurpitsaa olen hieman harventanut oman intuitioni mukaan, mikä on aiheuttanut sen että kukat on lähtenyt aivan toisenlaiseen kasvuvauhtiin. Pari aurinkoista päivää pliis niin ne puhkaisi kokonaan...


Tässäpä naurun aiheeni: krassit. Laiton kaksi suht pitkää riviä siemeni, öö, aika kauan sitten ja neljä on suvainnut itää. Enemmästä ei tietoakaan.

 

Nyt käyn halaamassa kissoja ja menen suihkuun jotta tämäkin "aamu" lähtisi käyntiin :)