Hyvät ja huonot puolensa. Huonona mainittakoon pieleen mennyt välipäivän nukkuminen.. toistaseksi mennyt ihan mukavasti, miten nyt vähän rytmi tykytystä kun ajauduin juomaan kahvia liian lyhyiden unien takia. Seura on onneksi hyvää :)

Kasvihuoneella on kummallinen vaikutus. Se rauhoittaa mielen... tänään olin vitutusta ja väsymystä täynnä niin että itkin. Kävelin kasvihuoneeseen katsomaan että kaikki on ok, istuin ovella ja poltin tupakkaa. Ja rauha laskeutui... Kasvihuoneessa on niin rauhallista ja se on täynnä elämää, siellä on mielellään ja katselee ja suunnittelee. Tai vaan on.

Kasvimaata en saa. Se oli isännän tehtävä hoitaa kun se sen halusikin, mutta mitään ei ole tapahtunut. Ostettiin sinne maissit ja auringonkukat mutta niitä alkaa olla viikon päästä vähän myöhäinen istuttaa, ne on siis siemeniä. Olisihan se ollut ihan hauska, laittaa papuja ja herneitä sinnekin. Ja salaattia ja porkkanaa, kun ei tuonne kasvihuoneeseen enää mahdu. Mutta ei.. ei sitten. En aio ottaa siitä stressiä, mutta huomautan aivan varmasti napakkaan sävyyn jos isäntä vielä puhuu että maissit pitäisi saada peltoon. Siinähän laittaa! Minulle riittää huonekin.