No, nyt on sitten käyty lääkärissä. Sain lääkkeet enkä oikein vieläkään tiedä mitä ajatella. Psykologille soitan huomenna. Lääkäri sano laittavansa samaa mömmöä mitä oon aikaisemmin syönyt, mutta ei se ollutkaan. Tai no joo, kuuluu samaan lääke ryhmiin mutta näin niinkuin lääkehoitoa ja psykoosilääkkeitä opiskelleena tiesin heti että on ihan eri vaikuttava aine. Tää saattaisi olla ehkä mukavampi, ei ehkä niin kamalasti kuolaamista ja huonoa oloa alkuun. en tiä. 

Ehkä kaikki järjestyy pikku hiljaa. Eniten mua vaan inhottaa se ajatus ettei se iloisuuskaan tuu enää samalla tavalla kun näitä alkaa mutustamaan. Toisaalta, ehkä se tasapaksu on parempi kuin se mitä se nyt on.

Aah, kaksi yötä ja matka Venäjälle alkaa. viim. 01.30 pitäis Kotkas lähtee ajamaan pe-la yönä. Hirvittää vaan ajatus ajaa joskus puolen yön aikaan ,etenkin jos nukahdan ja on vaikee herätä. Tai jos en saakaan nukuttua yhtään..aaaaak. Huomenna alkaa tavaroiden tsekkailu kaipa täytyy jotain varavaatettakin pakata. Vaikka su yönä tullaankin jo kotiin...

Että sellasta tähän hetkeen