On ollut ihan mukava olla. Jaksan ihan suht hyvin, en siis juurikaan paljon ylimääräistä jaksa tehdä, vain se mitä täytyy. Mutta jaksanut tehdä sen kaiken hyvin ja jaksanut olla hyvällä mielellä. Olen itsestäni ihan ylpeä. Myös siitäkin syystä että sairaalassa on mennyt hyvin. Ruotsiakin on täytynyt käyttää ja on mennyt ihan hyvin, jee. Työ on mielenkiintoista, mutta aika näyttää mikä on se todellinen mielipide sitten kaikesta. 

Ihanaa kun on joulu. On ihania kynttilöitä, siivottiin myös tänään. Huomenna teen pipareita illaksi kun mennään appivanhemmille syömään.Sääli vaan että tänä vuonna meillä ole kuusta... Ensi vuonna sitte. Tänään saatiin "joulukukka" naapurilta kiitoksena kun isäntä on hoitanut niidenki pihan lumesta. Maistoin sitä kun avattin pullo kaverille, sehän oli ihan hyvää! En oikeasti ole ikinä välittäny punaviinistä, mutta sitä maistelin muutaman pienen lasin pohjallisen. Lämmitti eikä ollut pahan makuista. 

Nyt vois tonne nukkumatin bileisiin suunnata niin jaksaa huomen illalla viettää aikaa. Lauantaina äippä ja isi tulee käymään ja pari kaveria, jee.