Hoo nää on tosi väsyneitä..Koirien kanssa oltiin koirapuistossa kaupungissa, hyvää vaihtelua. Harmittaa vaan että Vikilla ja Hugolla ois ollu hyvät leikit, mut Peppi on niin mustis ettei anna Vikin leikkiä. Täytyy treffailla erikseen niin et molemmat saa leikkiä Hugo kaa kahdestaan.

Se on sellanen juttu et kavereille ei pitäs myydä mitään. Mä oon nyt aika pitkän tovin odottanu et kaveri tulis hakee Eimin pois, mut ei. Ei se varmaan oo saanut edes terraa pois. Stressi pienenis vaan kun ei enää tarvis miettiä et lähteekö se vai ei. Se on ollu mukava lemmikki, mut ei kuitenkaan lemmikki. Mun lemmikin täytyy oikeesti olla sellanen, seurallinen. On noi ollut mielenkiintosia ja hauskoja otuksia, mutta en saanut niistä sitä mitä kaipasin. Ja vaikka niitä on iltasin kiva seurata, niin ei ne silti "puuhaa" mitään. Esim jyrsijät sentään puuhaa siellä terrassaa kaiken laista, kaivaa ja leikkii ja juoksee pyörässä. Mut ei käärmeet, ne vaan vaeltelee ja möllöttelee.

 

Köh must on jo monta tuntia tuntunu et on karvoja kurkussa ku peuhasin lattialla koirien kanssa, eikä ne lähe mihkään vaikka juon lögiäki.....