Kasvihuoneessa kökötin. Leikkasin tomaatin varsista lehtiä ja tein pikakastelun. Ja kuuntelin sateen ropinaa muovia vasten.. :) 

Olen tänään pohtinut salaliittoja ja niiden merkitystä tulevaisuuteen. Taidan miettiä liikaa, sillä se aiheutti vakavaa ahdistusta. Isännän lempi aihe on M/S Estonia. Heräsin eräänä päivänä päiväunilta siihen kun hän kuunteli nauhoitettuja hätäpuheluita. Estonian ensimmäinen ja viimeinen Mayday kutsu on jäänyt kummittelemaan mieleeni. 
Siitä lähti ajatus siihen että onko minusta koskaan ensihoitajaksi.

Ymmärsin tänään että susi saattaisi olla voimaeläimeni. Tunnen sydämen tykytystä kun ajattelen sutta. Sudet herättävät kunnioitusta ja pelkoa, mutta minusta niissä on myös hyvää. Jokaisessa on ja jokaisella on tarkoitus, myös v-mäisillä punkeilla. Ehkä siksi olen tuntenut Peppiin suurempaa kiintymystä kuin Vikiin. Viki on toki myös minulle rakas ja tärkeä, mutta täytyy myöntää että minun on ollut todella vaikea päästä luppakorvan ajatus maailmaan käsiksi... Ne ovat omalla tavalla aivan liian älykkäitä.
Ehkä siksi ihastuin myös huskeihin ja niiden alkukantaisuuteen.
Alkuperäinen tatuointi ideani lähti eräästä idea-lehdestä missä oli piirretty yinyang symboli kahdesta kissasta kippuralla. Ajattelin että se on minun, kunnes eräänä päivänä näin kuvan päässäni susien siluettien tekemänä.

"Susi

Uskollisuus, suojelu, menestys

Amerikan intiaanit ovat jo kauan pitäneet susia oppaina tiensä etsijöille. Sudet ovat äärimmäisen uskollisia kumppaneilleen, ja niiden perheyhteys on luja, vaikka yksilöllisyys säilytetäänkin. Tähdissä sutta edustaa Koiran tähtikuvio, Sirius, jota monet alkuperäisheimot pitävät kuolleiden asuinsijana. Susi on kaikista villieläimistä ehkä väärinymmärretyin. Niitä pidetään kylmäverisinä tappajina huolimatta niiden ystävällisistä, sosiaalisista ja älykkäistä piirteistä. Susi on todella vapaa ja itsenäinen, vaikka niiden laumat ovatkin erittäin hyvin organisoituja. Susi välttää riitaa viimeiseen asti, eikä riitaa tarvitakaan, kun asennon muutos, murina tai pelkkä katsekin vie viestin perille.

Perinteisesti ihminen, joka kantaa suden voimia, on vahvasti tietoinen itsestään, ja pystyy hyvin ilmaisemaan itseään kehon kielellä. Susi-ihmiset löytävät helposti uudenlaisia ratkaisuja ongelmiin, unohtamatta kuitenkaan pysyvyyttä ja henkistä tukea, jotka normaalisti kuuluisivat perhe-elämään. Suden voimiin kuuluvat kyky kohdata loppunsa arvokkaasti ja rohkeasti, kuolema ja jälleensyntymä, opettaminen henkisellä tasolla, opastaminen unien ja meditaation avulla, terävä äly ja vaisto, sosiaaliset valmiudet, perhearvot, vihollisen voittaminen älyllä, kyky ohittaa näkymätön, uskollisuus, kyky suojella itseä ja perhettä, kyky hyödyntää muutos."

Tuossapa ainut positiivinen susista. Muuten ne liitetään aina pahuuteen. Jossain oli todettu, että susi on metsien Saddam Hussein.

No se siitä, en viitsi jaaritella enempää! Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin ihanaa sadepäivää <3

Sadekoirat Peppi ja Viki