Jeppis jepulis nyt on liikuttu parin viikon tauon jälkeen! Sen kyllä huomasi miten lihaskunto on nopeasti laskenut.. Viime perjantaina olin ratsastus tunnilla ja se oli myös eka kunnon ratsastukseni noin puoleentoista vuoteen.. se oli ihanaa! tosin, lauantaina oli hyvinhyvinhyvin kipeä... eikä sitä auttanut sunnuntaina värikuulasota jota pelasimme noin viisi tuntia. Naapurin poika täytti 18 vuotta :) Jos mulla oli pikkuveli, se vois olla samanlainen ku naapuri on. Aina niin mukava, tulee kaikkien kanssa toimeen eikä juo. Se on toivottavasti katsonut tarpeeksi vanhempiaan ja ymmärtäny mitä viina ihmisille tekee.. no, eteenpäin. Sunnuntain peliin ONNEKSI serkku lauma suostui ja pääsi messiin, koska muuten ei oltais saatu joukkueita kun lauantain pelureista suurimmalla osalla oli- yllätys, yllätys-krapula. Itsekin oli aamusta tööt, koska lauloin karaokea naapurissa puoleen yöhän asti ja lähdin aamulla siivoamaan tallia. Kyllä sunnuntai iltana uni maistui, kun vein serkut kotiin ja lähdettiin vielä ukon ja sen pikkuveljen ja naapurin pojan kanssa heseen syömään. Ja kotona vielä saunan kautta sänkyyn. Uni oli makeata <3 

Mulla on vieläkin ihan hirveen näköisiä mustelmia niistä kuulista. Kesällä tehään oikein kunnon peli kenttä pellolle esteineen kaikkineen ja kunnon joukkueet! Pelataa koko päivä. 

Huomenna vielä talli aamu ja iltapäivällä ratsastus tunnille taas.. saa nähdä tuleeko taas yhtä kipeäksi.

Pepin kanssa on nyt reenattu renkaan vetoa ja se menee äärimmäisen mallikkaasti. Ei paljon tarvinnut ekalla kerralla itse rengasta vetää totutuksessa kun ei Peppi ollu millänsäkään. Eilen vedettiin pisimmät matkat, n.100m pätkät kun ukkeli tuli auttamaan niin saatiin edes takaisin huudettua. Huomaa että heti Pepin lihaskunto on kasvanut, tää oli neljäs kerta ja meni ihan kevyesti vaikka oli ekat pitkät matkat ilman nameja. Täytyy vaan pitää kunnon tauot ettei selkälihakset kasva liian nopeasti. Viki on kyllä tosi kateellinen kun sillä ei ole omia valjaita millä vois vetää.. ens kuussa käyn ostamassa sillekin, koska se osaa muuten jo vetää muttei ole koskaan vetänyt mitää painavaa! Ollaan harjoteltu vaan tyhjällä pulkalla.

jaabajaaba kohta tulee pullaa koska mieheni niitä leipoo, lopetan tämän papatuksen ja menen vaihtamaan lonivaatteet <3